Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Iliescu l-a analizat pe Klaus Iohannis! Ce calități i-a găsit

iohannis ccr basescu

Ion Iliescu a fost întrebat, vineri, ce sfat i-ar da lui Klaus Iohannis şi dacă acesta se va ridica la nivelul aşteptărilor create. Fostul şef de stat a spus că nu vrea să dea calificative nimănui şi că, în opinia sa, preşedintele ales este un om dotat cu calităţile necesare ca să înveţe.

„Domnul Iohannis vine cu experienţa de primar, un primar respectat şi într-o zonă de ţară gospodărită. (..) Deci vine cu această încărcătură, cu această marcă a sibienilor care sunt respectaţi de toată lumea. Dar una este experienţa la nivelul unui oraş şi alta este la nivel de ţară. Dar, mă rog, este un om dotat cu calităţile necesare ca să înveţe, cum am învăţat cu toţii în fond”, a spus Ion Iliescu.

Întrebat dacă președintele ales Iohannis se va ridica la nivelul aşteptările create, fostul șef de stat a răspuns: „Nu vreau să dau nicun fel de calificative nimănui şi nici să fac prognoze”.

„Fiecare dintre noi, când am început, eram neştiutori. Deci viaţa ne învaţă. Pe lângă şcoala pe care o parcurgem cu toţii, viaţa este cea mai mare şcoală. Totul este calitatea fiecăruia să înveţe sau nu din ce-i oferă viaţa”, a completat Ion Iliescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.