Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac a EXPLODAT în Senat: ofertă PUBLICĂ pentru Mugur Isărescu/VIDEO

Omul de afaceri Ion Țiriac a venit în Senat, la Comisia Economică, unde s-a discutat despre Arenele BNR, cele care acum sunt închise în lipsa avizului ISU.

Ion Țiriac a explicat că Banca Națională, proprietar al Arenelor BNR, nu se poate ocupa corespunzător de complexul sportiv și nici nu își îndeplinește principala obligație contractuală și anume organizarea și sposorizarea de competiții la standarde naționale și internaționale.

”Nici nu știu de ce am venit astăzi aici, cred că am venit degeaba, dar mă bucur că măcar dumneavoastră ne asculați, că nu ne ascultă nimeni de 20-30 de ani.

Eu îi fac o ofertă publică domnului Isărescu, Băncii Naționale și vreau să cumpăr Arenele BNR. Îi dau de două ori, de patri ori, de 10 ori”, a explicat Ion Țiriac, care a completat că în cazul în care nu va putea să cumpere Arenele BNR va căuta prin acte și va acționa BNR-ul în judecată.

Țiriac a explicat că el trebuie să rezolve destul de rapid problema locației din București a turneului Nastase-Tiriac Trophy, cel care acum este închiriat și se desfășoară la Budapesta, pentru că riscă ca în maxim doi ani să piardă licența pentru organizarea turneului. ”Dacă reușiți să faceți o lege până în decembrie eu pot să aduc turneul înapoi, dacă nu devine proprietatea maghiarilor”.

Omul de afaceri a precizat că turneul de tenis de la București este unul care ar putea scoate din publicitate 35-40 de milioane de euro, tocmai de aceea el nu are nevoie de niciun ajutor din partea statului.

Ion Țiriac susține că se simte responsabil pentru turneul de tenis de la București pentru că timp de 23 de ani l-a organizat și acum nu mai poate face acest lucru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.