Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dănciulescu: Cosmin Contra e o alegere foarte bună pentru naţională, e un învingător

www.gsp.ro
Cosmin Contra

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, luni, că antrenorul Cosmin Contra este o alegere foarte bună pentru postul de selecţioner al naţionalei României, pentru că a demonstrat cât timp a fost la Dinamo că este un învingător. “Am avut o ultimă întrevedere cu Cosmin Contra, şi-a luat la revedere de la toată lumea şi îi urăm baftă, A fost emoţionannt şi îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut aici la echipă, un antrenor care a făcut şi performanţă. Sunt sigur că multe dintre lucrurile pozitive pe care le-a făcut aici la echipă vor rămâne. E o oportunitate uriaşă pentru el, merită acest lucru, sunt convins că şi alţi antrenori ar fi fost îndreptăţiţi, dar eu cred că în acest moment Cosmin Contra este o alegere bună pentru echipa naţională. Important este ca echipa naţională să aibă rezultate, pentru că în ultima vreme nu prea a avut. Sper să vedem România la Euro cu Contra pe bancă, e o alegere foarte bună a celor din federaţie. Şi el ştie că e foarte mult de muncă, dar e un tip dedicat, un învingător”, a declarat Dănciulescu.

Oficialul dinamovist consideră că atât Vasile Miriuţă, cât şi Claudiu Niculescu, cei doi antrenori posibili succesori ai lui Contra la Dinamo, pot face o treabă bună la echipa “alb-roşie”: “Noul antrenor se va decide în cursul zilei de azi. Este şi Niculescu pe această listă, dar nu ştiu foarte multe amănunte. Se discută la club. E clar că următorul antrenor trebuie să fie un dinamovist, un om care a transpirat pentru acest club, care ştie ce înseamnă Dinamo şi oricare ar fi dintre cei doi, Vasile Miriuţă sau Claudiu Niculescu, sunt convins că ar face treabă bună la Dinamo. E mai puţin probabil să vină un antrenor străin”.

Ionel Dănciulescu nu se teme că schimbarea antrenorului ar bulversa echipa înaintea derbiului cu FCSB. “Nu îmi e teamă că a avut loc această schimbare înaintea derbiului. La un derbi nu ai nevoie de antrenor, nu ai nevoie de tactică, cel mai important este să joci, este un meci al orgoliilor. Cel mai important este să avem fanii în spate, să avem din nou peluza plină. Cele 8.600 de bilete se vor vinde ca pâinea caldă. Până acum 3.000 sunt deja vândute. Am văzut şi anii trecuţi diferenţa dintre cele două loturi... Ştiţi foarte bine că noi nu am mai pierdut în faţa lro de foarte multă vreme şi la investiţiile pe care le-au făcut nu au mai câştigat campionatul în ultimii doi ani. Aşa că investiţiile nu garantează că vor câştiga campionatul”, a mai spus Dănciulescu.

Dinamo va întâlni Steaua, duminică, în cadrul etapei a XII-a, într-un meci care se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 20.30, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.