Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Cristache, replică INCENDIARĂ pentru Dragoș Pătraru: Nu eu apăream în rechizitoriile DNA cu Ghiță

facebook
Ionut Cristacje

Crapă nervii în interiorul TVR și este scandal mare între două vedete ale postului. După ce Dragoș Pătraru l-a amenințat chiar cu bătaia, Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii ”România 9”, îi dă replica acestuia și susține că în ceea ce privește audiențele, Pătraru este sub el ca performanță, asta în ciuda faptului că emisiunea lui este pe un tronson orar în care ”aleargă singur”, în timp ce ”România 9” este la bătaie cu talk-show-urile televiziunilor de știri. Cristache îi reamintește lui Dragoș Pătraru că numele său apare în rechizitoriile procurorilor DNA, din dosarele lui Sebastian Ghiță.

Citește și: Tensiuni în TVR! Dragoș Pătraru, atac fără precedent la un coleg: 'Am zis că îl caut și-l joc în picioare'

”Reactia “colegutului” nu ma surprinde absolut deloc. Asta stie el sa faca mai bine. Zgomot. De multe ori pentru nimic. Asa s-a branduit, asa traieste, asa probabil o sa moara.Profesional. Cu banana in mana, printre tarabe! Smiorcaiala asta ca el e un geniu al televiiunii, dar ceilalti in mediocritatea lor il trag in jos… Bai, nene, a mers o data, de doua ori, dar devii penibili. Plus ca-ti desconsideri publicul…Personal cred ca Dragos isi pregateste un exit de la TVR. Si-a fixat niste tinte mult prea mari si si-a dat seama ca este incapabil sa si le atinga. Dar sa va tineti atunci…Aoleu, guvernul, PSD, PNL, toti il vor fi julit nu propria-i incompetenta. Singur spun ca cea mai mare fricea a lui este audienta. Evident si a mea. Noi doi cred ca suntem singurii din TVR care avem clauza de audienta, cum e normal sa fie ca pana la urma, asta e masura competentei tale profesionale. Dar despre ce vorbeste Patraru? Saptamana trecuta am avut o editie, intra-adevar, cu un final de 0,1, pe publicul comercial, la iesirea in pub. A fost o dezbatere pe educatie. Orice om de TV stie ca este sinucidere curata sa faci o astfel de dezbatere. Nu se uita nimeni si totusi am facut-o. Postul public, inceput de an scolar…au fost argumente destule. Dar ce argumente mai are “colegutu” pentru celelate zile. Sa o luam cu ziua de luni….l-am lasat in 1,5 s-a dus in 1,7!Curat perfomanta! Marti l-am batut, miercuri l-am batut. Pai, ce-am facut, mai nene, mah? Eu am o echipa de 3 oameni, el o echipa de 14, 15! Nu stiu cati sunt exact, dar cred ca atatia ies la numaratoare(no offense-jos palaria pentru echipa sa si mai ales pentru a mea). Pai cine te impiedica , nene , sa te duci in 2,5 cand eu te las in 1,5. Si, atentie, el este omul fara concurenta! Alearga singur si iese mereu pe locul 5,6,7! Eu am cea mai crancena concurenta, am reusit cu acesti 3 oameni(initial am avut un SINGUR OM IN MAREA ECHIPA) in 8 luni de zile sa fiu al treilea talk-show de pe piata, pe toate targeturile. El e acolo, la si altii. Si daca nu stie unde sa ma gaseasca, etajul trei camera 306B. Ma pregatesc, promit sa transmit live pe facebook! Cat priveste invitatii politicieni “penali” si analistii care nu mai au loc in studiourile altor televiziuni…. Asta cu “penalii” nu stiu daca suna chiar bine, nu eu apaream prin rechizitoriile DNA, in dosarele lui Sebastian Ghita, ci deontologul nostru de serviciu, acest alintat al rebeliunilor media. Sfat, cand arunci piatra ai grisa sa nu ti se intoarca in dinti! Cum sunt unii, par mai destepti la televizor. Cand vorbesc liber iti dai seama ca ce se aude pe tv sunt doar niste poezioare scrise de altii. Asta a fost replica mea, in rest despre mizeria din TVR, despre ce a gasit in televiziunea publica, despre fricile colegilor lui, despre cum i s-a transmis “mai usor pana trece” rectificarea, despre cum o ia de la capat cu toata isteria… E arhetipal ce face pentru ce traim noi. Omul si isteria, ziua si nevroza in Romania. Audiente exagerate, “colegutu”!

p.s cat priveste dezbaterea la care a facuta ceste afirmatii as avea un singur comentariu, dezbetere mica, mese putin, public deloc”, arată Ionuț Cristache, într-o replică oferită pentru STIRIPESURSE.RO.

Iată cum arată cifrele de audiență pentru săptămâna în curs:

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.