Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Popa, după umilința cu Steaua: 'Este cel mai urât rezultat din cariera mea'

poli timisoara

Tehnicianul ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, duminică seară, că înfrângerea din meciul cu FCSB, scor 7-0, în Liga I, este cel mai urât rezultat din cariera sa de antrenor, scrie news.ro.

"Este cel mai urât rezultat din cariera mea de antrenor. Dacă aşa se prezintă jucătorii unei echipe de Divizia A, care acum trei-patru săptămâni băteau pe Dinamo, cu CFR? Am încercat să nu ne facem de râs, să jucăm cu curaj, dar nu au reuşit să facă acest lucru. Am introdus toţi tinerii din lot, dar asta este. Este o serie negativă, echipa trece printr-o situaţie grea, determinată de absenţa multor jucători. CFR se plângea că nu are doi jucători, la mine lipsesc cinci şi suntem o echipă mică. Jucătorii sunt supăraţi pe ei, că nu ne mai iese nimic, nu au nici noroc. Am relaţii bune, de respect, cu primarul, apreciez ce vrea să facă şi nimic mai mult", a declarat Popa la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 7-0 (3-0), echipa ACS Poli Timişoara, în etapa a XV-a a Ligii I. Harlem Gnohere a marcat de trei ori pentru FCSB, în timp ce Florinel Coman a reuşit să puncteze de două ori.

Golurile au fost marcate de Gnohere '13, '34, '63, Coman '34, '48, Larie '61 şi Tănase '85 (penalti).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.