Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iordănescu: Cu Ungaria va fi un meci dificil. Avem multe probleme

iordanescu

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca reprezentativa Ungariei va face tot ce-i sta in putinta sa castige partida cu Romania, scrie Mediafax.

"Avem multe probleme încă de la convocarea lotului. Probleme legate de situaţia unor jucători din străinătate, precum şi de forma unor jucători din Liga 1 sau chiar a stranierilor.

Din păcate, au apărut şi câteva probleme de sănătate, la Steliano Filip, la Chiricheş şi la Torje. Sperăm să le depăşim.

Regretăm mult că nu-i avem alături de noi la acest meci extrem de important pe Ciprian Marica, Bogdan Stancu, Florin Gardoş, jucători accidentaţi, precum şi pe Mihai Pintilii, care este suspendat"

"Va fi un meci extrem de greu, maghiarii vor face tot ce le sta in putinta ca sa-l castige. Ne asteptam la acest lucru. Ei isi doresc sa castige, cum ne dorim si noi, de altfel, si tinand cont ca joaca in fata propriilor spectatori, cu siguranta ca va fi un meci dificil. Cu siguranta ca, la fel ca si noi, isi doresc sa prinda unul dintre cele doua locuri care califica direct la Campionatul European", a declarat Iordanescu.

Referindu-se la o afirmatie a selectionerului maghiar, ca ar fi multumit de un rezultat de egalitate in meciul de vineri, Iordanescu a spus: "Ii respect punctul de vedere."

El a spus ca este o presiune mai mare acum pe nationala dupa ce formatiile romanesti de club au parasit cupele europene.

"Aveam nevoie ca echipele nooastre sa se califice (n.r. - in cupele europene), aveam nevoie pentru emulatia si pentru starea normala a jucatorilor de la cele patru echipe saude la cele doua echipe - ma refer la Astra si la Steaua. Ar fi contat enorm in moralul jucatorilor atunci cand veneau la echipa nationala. E pentru prima data dupa 11 ani cand echipele romanesti nu au reprezentanta in cupele europene si ar fi fost important pentru noi", a afirmat antrenorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.