Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză incendiară! Ce structuri din PSD s-ar fi 'trezit' odată cu nominalizarea lui Stănescu: Cine ar fi următorul ministru care ar putea părăsi Guvernul

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose ar fi avut o întâlnire secretă, departe de ochii presei, în contextul în care, potrivit unor informații pe surse, președintele Klaus Iohannis ar putea respinge nominalizarea lui Paul Stănescu pentru Ministerul Dezvoltării

Șeful Avangarde, Marius Pieleanu, crede că social-democrații se confruntă cu probleme mult mai grave, în interiorul partidului având loc o adevărată luptă pentru putere.

Citește și: Traian Băsescu a EXPLODAT în Senat, împotriva UDMR: Să nu mai veniți NICIODATĂ!

"Opinia mea este că e vorba despre altceva: o luptă de putere în PSD. Informațiile mele îmi spun că prim-ministrul Tudose a avut motive și și-a manifestat îngrijorarea când a fost nominalizat Stănescu, dar tot CEx a fost de acord în unanimitate cu această propunere făcută de Liviu Dragnea. Paul Stănescu e una dintre coloanele vertebrale majore ale PSD-ului. El este artizanul victoriei de acum 10 luni, împreună cu Liviu Dragnea și alți oameni importanți. E o nucă tare. Nu se poate înlocui oricum. Cred că s-au activat anumite structuri cu iz de pădure învechită în PSD, de aici, de aproape, de la Băneasa, nu cea actuală, tocmai pentru a elimina nucile tari din PSD și a face cale liberă unor veleitari, fără nicio legătură cu partidul, sau cu legătură doar în ultima vreme, după ce PSD a înregistrat cea mai mare victorie din istoria sa. Depinde de cât de puternic va fi Liviu Dragnea să elimine aceste uscături și să aleagă calea cea dreaptă, pentru că e păcat de PSD, de scorul său istoric, de ce poate să facă” a declarat Marius Pieleanu la Antena 3.

Citește și: Carmen Dan schimbă Statutul poliţistului: Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare

”Ar putea să convină prim-ministrului posibila respingere a candidaturii lui Paul Stănescu. Paul Stănescu e unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Liviu Dragnea din PSD. Nu se pune problema de îndoială în relația dintre Liviu Dragnea și Paul Stănescu. Problema este că nu poți să arunci cu noroi în munca unui om, pentru că Paul Stănescu e vechi în PSD, pentru poftele unor veleitari, care încearcă să ducă PSD sub 15%. (...) Se deschide cutia Pandorei. Următorul ministru pe listă pentru a fi eliminat din Guvern este Lia Olguța Vasilescu”, a mai spus Marius Pieleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.