Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză ȘOCANTĂ a lui Liviu Dragnea despre pensii: 'Să nu se SUSPENDE legea și să îi PĂCĂLIM pe oameni'

click.ro
pensie

Legea pensiilor e în plin lucru la Ministerul Muncii, care vrea să îndrepte inechitățile din sistem. Liviu Dragnea vine însă cu o ipoteză șocantă. Dacă legea nu va fi făcută bine, ar putea fi mari probleme.

”Nu se micșorează nicio pensie. Sunt nedreptăți de ani de zile, legi făcute pe genunchi, nu s-a gândit care sunt efectele. Sunt oameni de aceeași vârstă cu diferențe mari între pensie și trebuie reparat. Dar nu se pot repara toate nedreptățile într-un an, că asta înseamnă niște bani.

Citește și: Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

Trebuie văzut și în cât timp se poate repara, ca să nu se suspende legea și să îi păcălim pe oameni. Când vom avea proiectul gata, vom începe să îl prezentăm asumat. Pentru că sunt oameni care așteaptă. Și oameni în vârstă.”, a spus Dragnea la Antena 3.

Șeful PSD a abordat și subiectul salariilor, despre care a spus că nu vor scădea, în ciuda zvonurilor. ”Nu vor scădea salariile ca urmare a acelui sistem de plată a contribuțiilor sociale, pentru că nu generează costuri mai mari pentru companie”, a adăugat Dragnea.

Citește și: După călătoriile studenților, CFR vine cu o nouă GRATUITATE!

.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.