Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză SPECTACULOASĂ: Cioloș, președinte USR

pixabay.com
diverse, zaruri

O nouă ipoteză spectaculoasă este lansată în spațiul public. Mișcarea ar urma să aibă loc „imediat după alegerile parlamentare din decembrie”. Conform ziarului Național, premierul tehnocrat Dacian Cioloș va deveni președinte de partid  „pentru a putea îndeplini astfel principală condiție pusă de Klaus Iohannis, și anume cea de a avea un premier asumat politic”. Marea surpriză este însă faptul că „Dacian Cioloș nu va veni în fruntea Partidului Național Liberal, ci va face pasul cel mare spre președinția Uniunii Salvați România”.

Un invitat al Antena 3 a fost AMENINȚAT, în direct: 'Las-o mai moale, dacă vrei să-ți fie bine'/FOTO

Si chiar daca Partidul Social Democrat domina inca actualele sondaje de opinie, deja tot mai multi initiati ai sistemului, care nu au dat pana acum niciodata gres in ceea ce priveste rasturnarile de situatie de pe ultima suta de metri a tuturor alegerilor vitale pentru Romania, mizeaza deja pe un viitor guvern PNL-USR-UDMR, sustinut mai mult sau mai putin din umbra si de alti politicienii care isi vor face intrarea in Parlament si pe alte „usite”. Deci, „platforma Romania 100” a lui Dacian Ciolos nu este deloc intamplator pliata pe doleantele exprimate tot mai vehement de „vocea strazii”, societatea civila si diaspora.

Mai mult chiar, pentru a se putea marja si mai mult pe imaginea de resetare a clasei politice, strategii de-a dreptul „diabolici” aflati in spatele acestui scenariu care tocmai ce se transpune in practica pe zi ce trece au decis, din mers, renuntarea la preluarea de catre Ciolos a PNL-ului, mai ales ca liberalii se confrunta, totusi, cu mari probleme de integritate. Asa ca zarurile au fost deja aruncate pentru desemnarea actualului si, foarte probabil, viitorului premier drept sef al USR, fie acesta si partidul minoritar din viitoarea alianta de guvernare”, scrie Cătălin Tache în ziarul Național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.