Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu: Am motor diesel, mă încălzesc un pic mai greu, dar, până la urmă, am revenit

Irina Begu

Irina Begu a explicat, vineri, într-o conferință de presă, începutul greu al partidei cu Pauline Parmentier din sferturile de finală ale BRD Bucharest Open, spunând că "are motor diesel" și se încălzește un pic mai greu, dar a precizat că este mulțumită de faptul că a reușit în cele din urmă să revină.

"Sunt mai greoaie la început de meci, dar până la urmă am câștigat primul set, și ieri, și azi. Am motor diesel, mă încălzesc un pic mai greu. Mă bucur însă că într-un final reușesc să mă regăsesc și să îmi intru în ritm. Sunt fericită că de la 1-4 am reușit să revin. Am avut foarte multe greșeli neforțate la început, ea era cea care conducea jocul, iar eu nu sunt genul care să se apere. Ulterior, chiar dacă ea a avut și 5-3 simțeam că sunt pe calea cea bună și era doar o chestiune de timp să revin", a spus Begu, care a s-a impus în primul set cu 7-5, scrie agerpres.ro.

Numărul 58 WTA a menționat că se așteaptă la un meci greu în semifinale cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, favorita numărul 2 a turneului. "Carla este o jucătoare dificilă, va fi greu, am mai jucat cu ea. Este solidă, ia mingea repede, dar încă nu m-am gândit la ce se va întâmpla mâine, încă mă bucur de victoria de azi. Nu va fi nicio problemă că voi juca două meciuri în aceeași zi, atât la simplu, cât și la dublu. Sunt pregătită și sper ca și la dublu să fac un rezultat cât mai bun", a menționat ea.

Întrebată ce ar însemna să câștige trofeul BRD Bucharest Open, Begu a răspuns: "Ar fi o victorie mare, atât pentru mine cât și pentru tenisul feminin românesc. Îmi doresc să fie cât mai multe românce în semifinale și una dintre noi să câștige".

Jucătoarea română Irina Begu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de tenis BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare de 226.750 dolari, după ce a învins-o în sferturile de finală, cu 7-5, 6-0, pe franțuzoaica Pauline Parmentier (107 WTA).

Jucătoarea română clasată pe locul 58 WTA și-a adjudecat 11.300 de dolari și 110 puncte, urmând să o întâlnească în semifinalele competiției găzduite de Arenele BNR pe favorita numărul 2, Carla Suarez Navarro (34 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.