Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu, calificare DRAMATICĂ în optimile de la Madrid: A avut nevoie de set decisiv

Irina Begu

După Simona Halep și Sorana Cârstea, a venit și rândul Irinei Begu pentru a accede în optimile turneului de tenis de la Madrid, patronat de Ion Țiriac.

Irina Begu a avut nevoie de 3 seturi dramatice pentru a trece de Johanna Larsson 4-6, 7-6 (7-5),6-3. Begu (26 ani, 36 WTA) a dispus de Larsson (28 ani, 57 WTA), venită din calificări, după două ore și 25 de minute.

Citește și: Kylie Minogue este aproape de a deveni PRINȚESA Marii Britanii: Cu cine se iubește vedeta

Irina a început bine primul set al confruntării, a condus cu 1-0 și 3-1, dar apoi a pierdut patru ghemuri la rând și Larsson a încheiat setul cu 6-4, în 44 de minute.

În setul secund s-a mers cu serviciul până în tie break, unde românca a condus cu 2-0, suedeza a egalat, apoi Irina a făcut 6-2, nordica a reușit trei puncte la rând, dar Begu a închis setul cu 7-5.

Citește și: Starleta Pamela Anderson cere AZIL, în Franța, pentru iubitul său, un personaj CONTROVERSAT

În decisiv, Irina a început cu break, a condus cu 2-0, 3-1, apoi s-a desprins la 4-1, dar Larsson a replicat imediat cu un contra-break (4-2) și s-a apropiat la un singur ghem (4-3). Irina și-a făcut serviciul, iar apoi a câștigat un break la zero, obținând victoria cu 6-3.

Situația la general dintre cele două este egală acum, 2-2, după ce Begu a învins în 2015, la Seul, cu 6-4, 7-5, în sferturi, iar Larsson s-a impus anul trecut la Australian Open, cu 6-3, 6-2 în primul tur, și la Cincinnati, în primul tur, cu 6-3, 4-6, 6-3.

Citește și: Probleme pentru Jennifer Lopez: Riscă să facă PUȘCĂRIE

Begu și-a asigurat un cec de 68.010 euro și 120 puncte WTA, urmând să joace în optimi cu învingătoarea dintre elvețianca Timea Bacsinszky și olandeza Kiki Bertens.

Tot marți, Simona Halep, deținătoarea titlului, s-a calificat cu mari emoții în optimile de finală, după ce a trecut de italianca Roberta Vinci cu scorul de 6-3, 2-6, 7-6 (2). Și Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea, învingând-o pe tânăra jucătoare americană Catherine Bellis, cu 6-3, 6-2.

Citește și: Eleven Madison Park a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume în 2017 / VIDEO

Begu va juca marți și la dublu, în optimi, alături de Simona Halep, contra perechii Nao Hibino (Japonia)/Alicja Rosolska (Polonia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.