Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu, eliminată în primul tur la Beijing de spaniola Garbine Muguruza

irina begu

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, nr. 26 mondial, a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 5.424.394 dolari, fiind învinsă sâmbătă de favorita nr. 2, spaniola Garbine Muguruza, nr. 3 mondial, în trei seturi: 2-6, 6-2, 6-3.

Astfel că în întâlnirile directe dintre cele două jucătoare scorul este acum de 3-1 pentru iberică, după ce aceasta s-a impus în 2012, în sferturile turneului ITF de la București (1-6, 6-3, 7-5) și anul trecut în meciul de Fed Cup de la Galați (6-2, 6-3), în timp ce Begu o învinsese anul acesta, la Madrid, în turul al doilea (5-7, 7-6, 6-3).

În turneul de la Beijing a mai rămas o singură jucătoare română, Simona Halep, care este cap de serie nr. 4 și va juca în turul secund cu belgianca Yanina Wickmayer. Monica Niculescu a fost eliminată tot sâmbătă, în ultimul tur al calificărilor, de americanca Louisa Chirico (2-6, 6-2, 6-3). Într-un alt meci din primul tur al turneului de la Beijing, elvețianca Belinda Bencic a dispus cu 6-3, 6-2 de germanca Annika Beck, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.