Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironia lui Marian Godină la adresa bătăuşului din PNL / VIDEO

marian godina

Poliístul blogger, Marian Godină, nu l-a iertat pe bătăuşul din PNL care a agresat o femeie în plină stradă. Acesta a comentat ironic întâmplarea de la Bistriţa.

Citește și: IMAGINI INCREDIBIL de ȘOCANTE: Femei filmate în timp ce-și fac nevoile în magazin

“Am circulat cu mare atenţie pe străzile din Bistriţa, am citit că aveţi bătăuşi în trafic.", a spus Godină care şi-a lansat celebra carte şi la Bistriţa. „Nu mi-a fost greu să scriu cărţile, cred că aveam un strop de talent încă de mic, îmi plăcea să scriu compuneri... Pe de altă parte, nici nu e vorba de capodopere literare. Sunt cărţi scrise uşor, şi uşor de înţeles. Au avut succes pentru că reflectă realitatea, nu am schimbat nici măcar limbajul străzii, am lăsat totul aşa cum se întâmplă în realitate. Cât despre cartea "Ăn misiune cu Marian", am dat la un moment dat peste o carte în care copiilor li se explicau cele mai importante idei din Constituţie. Împreună cu cei de le editură am ajuns la concluzia că ar fi interesant să explicăm într-o carte pe înţelesul lor şi câte ceva despre regulile de circulaţi..." a povestit pentru bistriţeanul.ro poliţistul Marian Godină.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

Incidentul la care face referire Marian Godină s-a întâmplat la Bistriţa, acolo unde un lider PNL a bătut o femeie după ce s-a luat la ceartă cu ea în trafic şi aceasta i-a lovit maşina cu piciorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.