Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironie cruntă: Dragnea să-l propună premier tot pe Cioloş

klaus iohannis dacian ciolos

Europarlamentarul român Laurenţiu Rebega ironizează intenţia liberalilor ca Cioloş să fie premierul PNL după alegeri lansând propunerea şocantă ca şi Dragnea să îl anunţe tot pe Cioloş ca viitor premier, aluzie la inutilitatea alegerilor.“Dacă aș fi în locul domnului Liviu Dragnea, l-aș nominaliza tot pe dl. Cioloș ca opțiune de prim-ministru al PSD! Și la fel ar trebui să facă și ceilalți șefi de partide! Măcar să știm o treabă!”, a scris Rebega pe pagina sa de facebook.

Europarlamentarul face o descriere deloc măgulitoare a jocului PNL în jurul lui Cioloş: „După ce s-a precipitat să anunțe că PNL susține platforma de principii și acțiuni politice dată publicității de premier, doamna Alina Gorghiu, președintă a liberalilor, a anunțat astăzi, pe un ton triumfal, că Dacian Cioloș este propunerea de prim-ministru al acestui partid. Și a adăugat că dl. Cioloș nu se va înscrie în PNL, ceea ce nu constituie un impediment nici pentru dumnealui, nici pentru partid. Zvonuri de dimineață spuneau că premierul s-ar fi întâlnit cu liberalii. Anunțul de la prânz confirmă acest lucru, pentru că e greu de crezut că d-na Gorghiu ar fi vorbit fără acordul d-lui Cioloș. Aparent, formele se respectă! Premierul nu se înscrie în PNL, deci rămâne, până la alegeri, „tehnocrat”, PNL are un port-drapel care îi rezolvă măcar o parte din tensiunile interne, iar dl. președinte Iohannis își face pohta ce-a pohtit, convingând candidatul pe care l-a avut, de la început, scris în plic!”

În alte cuvinte, mai spune Rebega, “fata e cuminte, face ce-i spune tatăl și nu se vede cu mirele decât după nuntă. Ce contează că, între timp, a schimbat ocheade și cu salvatorul națiunii! Curat sistem politic! Curată asanare morală!”, conform unui comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.