Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironie maximă: Cum vor 'Alinuţa şi Livică Teleormăneanu' să recredibilizeze Parlamentul

camera deputatilor, vot

Alina Gorghiu şi Liviu Dragnea au căzut de acord că Parlamentul are o imagine prostă în ochii românilor. Consensul PNL-PSD este prilej pentru deputatul Daniel Fenechiu, preşedintele Partidului Naţional Democrat, să-i ironizeze pe cei doi lideri, despre care spune că vor recredibiliza parlamentul prin lege.

"Dupa consensul PSD-PNL pe marginea reexaminarii Codului Fiscal si declaratiile reciproce de iubire dintre Alinuta si Livica Teleormaneanu', presimt ca- din dorinta declarata a celor doi de a recredibiliza Parlamentu', vom avea, in curand, o lege privind "recredibilizarea Parlamentului"... Care cred ca va suna cam asa:

1) Parlamentul Romaniei este o institutie serioasa, responsabila si credibila..

2) Orice actiune sau inactiune de natura sa aduca vreo atingere, in orice mod, seriozitatii responsabilitatii sau credibilitatii Parlamentului ori a vreunui deputat sau senator va fi asimilata manifestarilor legionare si va fi sanctionata ca atare..

3) Prevederile art 2 din prezenta lege se aplica atat persoanelor fizice, cat si celor juridice- cu precadere DNA, ICCJ, ANI (care afecteaza grav credibilitatea Parlamentului si a parlamentarului..)

Dupa o asemenea lege, aprobata in consens, Parlamentu' Romaniei va fi cu adevarat credibil...", scrie Fenechiu pe pagina sa de Facebook.

Vezi şi: Înțelegere de ultimă oră Dragnea-Gorghiu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.