Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironie MAXIMĂ pentru Victor Ponta, în Parlament: PSD vă face cultul personalității

Premierul Victor Ponta a venit în fața Parlamentului pentru a asista la dezbaterile pentru adoptarea bugetului pe anul 2015. În mesajul venit de la Opoziție, deputatul PNL Eugen Nicolăescu susține că cei din PSD au ajuns ”să închine ode conducătorului iubit”.

”Nu credeam că voi mai auzi vreodată în istoria României, cu atât mai mult la 25 de ani de la comunism, o prezentare a cultului personalității în Parlament, să auzim ode închinate conducătorului iubit.

Proiectul de buget pe care ni l-ați prezentat, domnule prim-ministru, este încă o poantă! Proiectul de buget a fost prezentat cu întârziere de o lună față de termenul legat, iar acest lucru este o bătaie de joc la adresa românilor.

Ca să ne dovedească până la capăt ca activitatea Executivului este haotică, domnul prim-ministru a venit să ne propună un nou proiect de buget, dar cu alți miniștri față de cei care au propus aceste alocări bugetare. În cadrul comisiilor de specialitate am putut observa că miniștrii habar nu aveau despre bugetul ministerelor pe care le reprezintă.

Este un proiect de buget încropit pe ultima 100 de metri. Dovadă că acest buget nu a avut la bază legile pe baza cărora intră în vigoare”, a declarat Eugen Nicolăescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.