Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironii de la Ponta: ”Câștigă Ponta alegerile! Ce ne facem, fetelor? Vine dictatoru'!”

palada

Dar, în plus, contracandidații lui Ponta se gândesc și cum să facă pentru ca liderul PSD să nu primească voturi în turul 2 din partea votanților de drepta.

Pentru cei care dac astfel de calcule, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, are o ironie într-o postare pe o rețea de socializare.

palada

Eu v-am spus, dar nu m-ati crezut, ca sint un ticalos guvernamental care vorbeste dupa punctaj si pacaleste poporu cu televizoru (si cu sondajele false, dar neadevarate). 

Dar poate totusi pe asta il credeti, da? Ca e anti-guvernamental shi mai tinar si mai putin gras decit mine. Si mai si tine cu aia de dreapta. Deci nasol. Deci catastrofa. Deci candidatul PSD totusi nu e izolat. Deci totusi fiecare rind de alegeri este unic si irepetabil. Deci nu putem compara mere cu suruburi, ori 2004 sau 2009 cu 2014, cum tot se incurajeaza portocalii. Deci sa fugim: cistiga Ponta alegerile. Ce ne facem, fetelor? Vine dictatoru. Daca pina si sociologii nostri spun asta, e groasa. Pasaportu. Unde e pasaportu?”, scrie Mirel Palada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.