Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironii la adresa USR: 'Un partid ca o MUIERE. L-au ajuns blestemele pe Nicușor Dan'

usr uniunea salvati romania

Situația actuală din USR a fost taxată de jurnalistul Radu Banciu, care a a comentat în ediția de miercuri a emisiunii "Lumea lui Banciu" problemele interne din Uniunea Salvați România.

"Tot despre femei o să vă rețin un pic atenția, e vorba despre USR, un partid ca o muiere, despre care ce se spune în ziua de astăzi, foarte frumoasă această replică, ar fi devenit victima propriului succes.

Citește și: Un înalt prelat al Bisericii Ortodoxe anunță măsuri DURE după ultimele scandaluri: 'Scuze de rigoare'

Totuși, eu cred că mai puteau aștepta un pic. Un debut, într-adevăr, consistent al acestui partid și al lui Nicușor Dan, l-am lăudat și noi în mai multe rânduri, un om politic atipic, un partid atipic care s-a lansat foarte bine, a plecat mai bine decât ne așteptam, dar totuși parcă s-a bucurat de acest succes prea repede, ar mai fi trebuit să aștepte un pic pentru că astăzi degeaba este victima propriului succes sau degeaba pretinde că și-a făcut un nume pe scena politică românească întrucât cred că este totuși un măr necopt.

Între timp însă l-au ajuns din urmă blestemele pe Nicușor Dan, cel mai idealist dintre făcătorii de partide din România, un tip simplu, un tip timid, absolut atipic pentru scena politică românească, pe care însă, iată, asta e o demonstrație că în politică nu e bine să intri, am avut iată experiența de la distanță a lui Nicușor Dan și ar fi trebuit să ne lecuim cu toții, întrucât iată ne ajung trepădușii din spate, oameni pe care nici nu îi iei în seamă când începi să îți văruiești casa. Îți vine un vecin de la a treia, a patra casă distanță și ăla îți dă în cap. Cum să ajungă unul de țeapa lui Ghinea ăsta să vină și să îți ia partidul, spunând printre altele că Nicușor Dan nu mai are capacitatea să atragă noi votanți", a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.