Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelienii nu cred într-un acord cu palestinienii

israel

Aproape două treimi dintre israelieni susţin că nu va exista niciodată un acord de pace cu palestinienii, conform unui sondaj publicat duminică, ziua când începe sărbătoarea Rosh Hashana, noul an evreiesc, transmite AFP. 

Conform acestui sondaj, 64% dintre persoanele intervievate consideră că cele două popoare nu vor ajunge niciodată la un acord de pace, în timp ce 24% afirmă că ar putea avea loc un astfel de acord, însă nu în următorii cinci ani, în timp ce 4% spun că este posibil ca o înţelegere să fie obţinută în următorii cinci ani. Restul de 8% nu şi-au exprimat nicio opinie. 

Sondajul, publicat de Institutul 'Project HaMidgam' pentru site-ul de ştiri Walla, a fost realizat în rândul unui eşantion de 646 de persoane reprezentativ pentru populaţia evreiască şi arabă israeliană. Marja de eroare nu a fost precizată. 

Vineri, cu ocazia funeraliilor fostului preşedinte israelian Shimon Peres, lideri din întreaga lume, printre care şi preşedintele american Barack Obama, au lansat un nou apel la relansarea procesului de pace între Israel şi palestinieni, blocat din aprilie 2014.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.