Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Isteria pepenilor injectați. Udrea îl grăbește pe Iohannis

udrea

Fostul ministru Elena Udrea îi cere președintelui Klaus Iohannis să promulge mai repede legea care îi obligă pe comercianţi să expună la raft 51% produse româneşti. Solicitarea Elenei Udrea vine pe fondul discuțiilor despre fructele și legumele „pline de chimicale și fără gust” din import.

„Mancam fructe si legume pline de chimicale si fara gust, importate, in timp ce producatorii romani se sufoca si isi inchid afacerile din cauza lipsei de sprijin din partea statului sau mai rau, a piedicilor puse de catre autoritati. Domnul Johannis ar trebui sa se grabeasca sa promulge Legea Supermarketurilor, ca sa nu se numere printre cei care distrug interesat agricultura romaneasca”, scrie Elena Udrea pe Facebook, alături de un link spre un articol despre pepenii injectați.

Potrivit fermierilor, marile lanțuri de hipermaket-uri aduc pepenii necopți din Turcia, iar uneori îi injectează pentru a le da un aspect de pepeni copți. Pepenii astfel modificați pot fi idetificați doar după cumpărare, când sunt tăiați, principalul indiciu fiind semințele albe.

Vezi și: Au apărut pepenii injectați. Cum îi recunoști

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.