Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubita lui Cristian Boureanu rupe tăcerea: Ce zice despre bătaia pe care o lua fiica acestuia

dailybusiness.ro
cristi boureanu

Scandal imens în plină stradă, în această după amiază, cu Cristian Boureanu în prim plan. Fostul politician a ajuns la poliţie după ce şi-ar fi agresat în public propriul copil. Circul a fost imens.

Detalii aici: ȘOCANT Cristian Boureanu a fost SĂLTAT din trafic: Acuzații INCREDIBILE / IMAGINI

Iubita lui Boureanu a intervenit în scandal şi a explicat de ce s-a ajuns atât de departe. Se pare că este vorba despre un conflict mai vechi în Cristi Boureanu de o parte, fosta soţie şi fata, de cealaltă. "Înainte de a pleca în America, ea a fugit de acasă. Ca să o pedepsească, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a supărat rău de tot, iar mama ei i-a cumpărat. alt telefon. În America i-am făcut toate poftele. Când ne-am întors din SUA, am mers la Constanța, unde avem casa în renovare. Cea mică cerea să o aducem însă la București, să fie alături de anturajul ei dubios, cu copii care beau și fumează. Tatăl ei i-a luat din nou telefonul, iar ea, în miezul nopții, a luat trenul și a mers la București, fără știrea numănui, cu bani furați din casă, fără telefon, fără nimic... Asta s-a întâplat sâmbătă. Noi am venit în București, a urmărit-o, a văzut cu cine umblă și că fumează alături de ei, iar acum a vrut să o ducă înapoi la Constanța și să o mute la o altă școală. Fata este un copil nebătut, nimeni nu s-a atins de ea, dar are foarte mult tupeu. O pedepseau doar luându-i telefonul", a spus Laura Dincă, anunţă spynews.ro.

Vezi și: Victor Ponta a publicat ce le-a spus judecătorilor împotriva acuzațiilor DNA

”Nu am mai vorbit cu el, aşteptă să termine la poliţie şi ne vom vedea când va termina. Ştiu că cine cineva şi de la Protecţia Copilului. Pe moment nu ştiu nimic. Eu aseară nu am putut să dorm, an trecut prin clipe groaznice cu Ioana. Eu am ţinut cum am putut să o învăţ anumite lucruri de la igienă până la a fi domnişoară, am învăţat-o despre respectul de părinţi. Înainte să plecăm în America ea a plecat de acasă. Se ducea să bea cu prietenii. Am prins-o şi a fost pedepsită o lună fără telefon. S-a dus la mama ei şi i-a dat alt telefon. Are un tupeu foarte mare!”, a mai aduăgat Laura Dincă la Antena Stars.

Citește și: Cea mai celebra banca americana face dezvaluiri cutremuratoare! Omenirea traieste intr-o lume virtuala!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.