Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulia Samoilova, reprezentanta Rusiei la Eurovision 2018

eurovision

Cântăreaţa Iulia Samoilova, a cărei intrare în Ucraina pentru ediţia de anul acesta a concursului Eurovision a fost interzisă de Kiev, va fi reprezentanta Rusiei la ediţia din 2018, după ce Moscova nu va putea participa la actuala ediţie din cauza acestui diferend, relatează EFE. Konstantin Ernst, directorul general al televiziunii publice ruse Pravnîi Kanal, a declarat agenţiei de ştiri TASS că aşa s-a convenit cu Uniunea Europeană a Radiodifuziunii (UER), organizatoare a concursului.

"Se ştie că din partea Rusiei va participa Iulia Samoilova", a spus el. Rusia nu va participa la Eurovision 2017 din luna mai de la Kiev, a confirmat joi seară UER, după ce Pravnîi Kanal a anunţat că nu va transmite anul acesta concursul, conform Agerpres.

Ucraina a interzis timp de trei ani intrarea în ţară a Iuliei Samoilova după ce cântăreaţa a susţinut un recital în urmă cu doi ani în peninsula Crimeea, care a fost anexată de Rusia. 'The flame is out' notează UER pe site-ul său, un joc de cuvinte care face referire la piesa 'Flame is burning' cu care Iulia Samoilova urma să participe la cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, din 11 de mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.