Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte al PNL: 'Guvernul Paralel şi Ilegitim a declarat război românilor şi economiei româneşti'

Iulian Dumitrescu

Prim-vicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu, a declarat, astăzi, cu prilejul dezbaterii moțiunii de cenzură, că PSD a inventat un „dușman fără chip, un balaur despre care spuneți că nu lasă Guvernul să-și vadă de treabă, și anume statul Paralel, numit pleonastic și Ilegitim. Orice prostie a guvernanților pare justificabilă!”.

Referitor la moțiunea de cenzură, Dumitrescu a afirmat că Mihai Tudose şi Liviu Dragnea conduc un Guvern Paralel şi Ilegitim: „când spun Guvern Paralel, mă refer mai ales la faptul că guvernul premierului Mihai Tudose este paralel cu nevoile, interesele şi aşteptările românilor. Iar când spun Guvern Ilegitim, mă refer la faptul că guvernul adevăratului premier, Liviu Dragnea, a declarat război românilor şi economiei româneşti într-un vârtej de minciuni şi populism nemaiîntâlnite în România”.

Citește și: Premierul Mihai Tudose le furnizează material procurorilor DNA! Dezvăluirea INCENDIARĂ făcută, joi, în Parlament

Senatorul Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte al PNL, l-a întrebat pe liderul de la Palatul Victoria dacă Statul Paralel i-a impus textul Ordonanței de urgență care a modificat Codul Fiscal, având în vedere valul de nemulțumiri create de acest act al Guvernului: „Ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codului Fiscal e scrisă de membrii guvernului sau aţi primit-o în plic de la reprezentanţii Statului Paralel fără chip, care vă sabotează activitatea şi care nu vă lasă să lucraţi în folosul românilor? ”.

Discursul liberalului Dumitrescu s-a încheiat cu un îndemn pentru premierul „marionetă, paralel cu interesele românilor”: „Dacă nu vă asumaţi responsabilităţi şi nu faceţi lucruri, aruncând vina pe cai verzi pe pereţi, vă declar răspicat aici, în fața membrilor Parlamentului României, că ați merita porecla de şi ar trebui să lăsaţi pe altcineva în locul dumneavoastră care ştie şi poate să se ocupe de treburile ţării”.

Citește și: Primarul Gabriela Firea are propriul ziar! Cine se ocupă de el – a colaborat și în trecut cu edilul Capitalei

Moțiunea de cenzură “PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, iniţiată de PNL şi susţinută USR şi PMP a fost depusă în Parlament săptămâna trecută și a fost dezbătută astăzi în plenul Camerelor reunite.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.