Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iuliu Mureşan: 'Un rezultat care ne mulţumeşte pentru că ne ţine la patru puncte de locul doi. Haţegan s-a descurcat bine'

sport.ro
Iuliu Muresan

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi seară, după remiza cu FCSB, scor 1-1, că acest rezultat îl mulţumeşte, deoarece clujenii au un avans de patru puncte faţă de următoarele trei clasate. El a menţionat că anularea golului de la începutul partidei a fost o fază controversată, dar arbitrul Ovidiu Haţegan având în vedere presiunile dinaintea jocului.

"A fost un meci de luptă. Am jucat mai bine decât Steaua, am avut mai multe ocazii. La singura fază în care ne-au prins dezorganizaţi pe teren ne-au dat gol. Rezultatul e echitabil. Un meci bun, un rezultat care ne mulţumeşte pentru că ne ţine la patru puncte de echipele de pe locul doi (n.r. - FCSB, Astra şi CSU Craiova, de pe locurile 2,3 şi 4, care au câte 22 de puncte). Prima fază controversată a fost anularea golului nostru. Eu am mers la arbitri şi i-am felicitat, a fost presiune pe ei, dar Haţegan s-a descurcat bine. Nu comentez prea mult, au fost presiuni pe ei, dar a fost bine. A fost un meci frumos prin modul în care s-a luptat, rezultatul echitabil", a spus Mureşan la Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali și-a DESFIINȚAT echipa, după egalul cu CFR: Amenință că se retrage și anunță jucătorii pe care-i DĂ AFARĂ de la Steaua

Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, joi, pe teren propriu, în compania ocupantei poziţiei a doua, FCSB, în etapa a XI-a a campionatului. Golurile au fost marcate de Urko Vera '45 pentru gazde şi Budescu '63 pentru oaspeţi.

În minutul 8, CFR Cluj a avut un gol al lui Urko Vera anulat pentru fault în atac. În minutul 69, oaspeţii au cerut fără succes un penalti după un duel între Nouvier şi Benzar.

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.