Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ivanka Trump pleacă la Berlin, acceptând invitaţia Angelei Merkel

Ivanka Trump, fiica şi consilieră informală a preşedintelui american Donald Trump, a acceptat invitaţia primită din partea cancelarului german Angela Merkel de a efectua luna viitoare o vizită la Berlin pentru a participa la un forum al femeilor organizat sub auspiciile G20, transmite DPA, conform agerpres.

"Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună luna viitoare la Berlin pentru a promova rolul femeilor în economie şi viitorul #W20", a postat pe Facebook, în cursul nopţii, Ivanka Trump, fost designer de modă devenit consilier prezidenţial informal.

Ultimul sondaj aruncă în aer Turcia! Erdogan este marele ÎNVINS

Forumul de Dialog W20 se va desfăşura sub auspiciile G20, prezidat în prezent de Germania.

Decizia Angelei Merkel de a o invita pe Ivanka Trump la Berlin pentru această conferinţă a femeilor ar putea să o ajute să obţină garanţii că Donald Trump va juca un rol productiv la summitul şefilor de stat şi de guvern din G20 care va avea loc la Hamburg, unde este aşteptat şi liderul de la Casa Albă şi pe care cancelarul german îl va prezida.

Forumul W20, care reprezintă femei din mediul de afaceri, din ştiinţă şi din alte domenii, va avea loc la Berlin la 25 şi 26 aprilie şi se va concentra pe participarea femeilor la piaţa muncii, precum şi pe accesul la finanţare pentru femeile de afaceri şi mijloacele de a reduce dezechilibrul de gen din domeniul digital.

Supranumită 'Prima Fiică' a SUA, Ivanka Trump consideră că rolul său la Casa Albă este de a ajuta ca administraţia să se concentreze şi pe promovarea femeilor, în special în ceea ce priveşte accesul la piaţa muncii.

De ce au fost INTERZISE gadget-urile în avion? Autorităţile au descoperit planul teroriştilor

Deplasarea la Berlin va fi prima vizită internaţională pe care o face Ivanka Trump de la preluarea mandatului de preşedinte de către tatăl său în ianuarie.

În vârstă de 35 de ani, Ivanka Trump, care este unul dintre cei mai de încredere consilieri ai lui Donald Trump, s-a întâlnit cu Angela Merkel în timpul vizitei cancelarului german la Casa Albă în această lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.