Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria Română răspunde Primăriei Capitalei: Facem ferm precizarea...

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Raportul privind activitatea de asigurare a măsurilor de ordine publică la mitingul de sâmbătă nu face referire la activitatea Primăriei Capitalei, precizează Jandarmeria Română, într-un comunicat transmis, luni, AGERPRES

"În raportul Jandarmeriei Române referitor la această situaţie nu există nicio informaţie de natură a denigra activitatea sau legalitatea activităţilor Primăriei Municipiului Bucureşti. Facem ferm precizarea că aceste informaţii colportate în spaţiul public nu sunt veridice şi nu aparţin Jandarmeriei Române", informează Jandarmeria.

Primăria dă cărțile pe față în legătură cu Marșul unioniștilor / DOCUMENTE


Potrivit sursei citate, respectivul raport face referire strict la activitatea Jandarmeriei de asigurare a măsurilor de ordine publică, "dintr-o perspectivă cronologică şi nu conţine speculaţii referitoare la activitatea Primăriei Municipiului Bucureşti". 

"Jandarmeria Română este un partener instituţional tradiţional şi corect al Primăriei Municipiului Bucureşti, cooperând de fiecare dată legal în toate activităţile întreprinse în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti", se mai arată în comunicatul Jandarmeriei Române.

Scandalul Sky News, DETONAT în Marea Britanie: Prima măsură oficială anunțată


Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a solicitat, sâmbătă, inspectorului general al Jandarmeriei Române un raport complet cu privire la evenimentele din Piaţa Victoriei. 

Platforma Unionistă Acţiunea 2012 a organizat sâmbătă, în Capitală, marşul "Luptă pentru Basarabia". 

Cinci persoane, printre care şi unul dintre organizatorii marşului, George Simion, au fost conduse sâmbătă la Secţia 4 Poliţie după ce, potrivit oficialilor Jandarmeriei Bucureşti, au încercat să rupă cordonul dispozitivului de ordine în zona Piaţa Victoria. 

Patru dintre cei cinci manifestanţi au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională de 3.000 de lei. 

Luni, ministrul Tudorache a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu are ce să le reproşeze reprezentanţilor Primăriei Capitalei, cei care au autorizat marşul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.