Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmi atacaţi de hoţii de lemne. S-a folosit armamentul din dotare

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

O echipă formată din jandarmi şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Argeş a fost atacată de un grup de persoane, sâmbătă, în timpul unei acţiuni de control efectuată într-o pădure, militarii trăgând mai multe focuri de avertisment pentru dispersarea agresorilor.

Vezi şi: Premierul Tudose anunţă măsuri după uciderea poliţistului din Suceava

Vezi şi: Episcopul homosexual al Huşilor 'a fugit din ţară'. A fost surprins la aeroport/ FOTO

Incidentul s-a petrecut într-o pădure din zona satului Păuleasca, o comunitate de romi aflată pe teritoriul administrativ al comunelor Mălureni şi Miceşti. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Argeş, nimeni nu a fost rănit, iar persoanele care au atacat echipa de control sunt căutate de forţele de ordine. 

"A fost o acţiune cu reprezentanţii Direcţiei Silvice Argeş. În momentul în care au oprit o un transport de material lemnos pentru control, jandarmii şi lucrătorii silvici au fost agresaţi, a venit o altă maşină cu cetăţeni de etnie romă care a încercat să-i lovească. În acel moment au fost trase focuri de avertisment", a declarat pentru AGERPRES locotenentul Cătălina Georgiana Turcea, purtător de cuvânt al IJJ Argeş. 

Imediat după incident, la faţa locului au fost trimise efective sporite de jandarmi, care, împreună cu poliţiştii, au demarat o acţiune de căutare şi prindere a agresorilor. 

În pădurile din zona localităţii Păuleasca sunt frecvente furturile de material lemnos, fiind înregistrate mai multe cazuri în care suspecţii au devenit agresivi în timpul unor controale efectuate de autorităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.