Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Lopez a înregistrat un cântec în beneficiul victimelor atentatului din Orlando/ VIDEO

cnn.com
masacru sua

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a participat împreună cu Lin-Manuel Miranda, autorul şi interpretul comediei muzicale 'Hamilton', care a triumfat pe Broadway, la înregistrarea unui cântec în beneficiul supravieţuitorilor şi al familiilor victimelor atentatului terorist din Orlando din 12 iunie, informează agenţia France Presse (AFP). 

'Love Make the World Go Round' este un cântec de dans, din care cei doi artişti de origine portoricană au lansat luni pe Twitter un fragment de treizeci de secunde. 

"Nu putem lăsa să ne diminueze forţa sau să ne intimideze", spune autorul textului, cel care a compus cântecele pentru musicalul "Hamilton" acum aproape un an. 

"Lin-Manuel şi cu mine lucrăm în studio la ceva foarte special", a scris într-un tweet cântăreaţa cu cinci albume de platină în Statele Unite ale Americii (cel puţin un milion de exemplare vândute din fiecare). 

Tot pe Twitter, Lin-Manuel Miranda a indicat faptul că încasările vor merge la Hispanic Federation, o organizaţie hispano-americană care a deschis, la câteva ore după atentatul din Orlando, un fond numit '#SomosOrlando', destinat victimelor şi familiilor acestora. 

La 12 iunie, Omar Mateen a deschis focul în clubul de noapte gay 'Pulse' din Orlando (Florida) frecventat în mare parte de latino-americani, ucigând 49 de persoane şi rănind alte 53 de persoane, aminteşte AFP. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.