Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocurile deja facute? Lider PNL e convins de ce va face Ciolos privind cele 2 tururi

Agerpres
ciolos gorghiu blaga

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat duminică, la Deva, că este ''convins'' că premierul Dacian Cioloş va opta pentru modificarea legii electorale, în sensul alegerii primarilor din două tururi de scrutin, apreciind că "va avea bărbăţia" să lase la o parte interesele partidelor şi să le pună în faţă pe cele ale cetăţenilor.

Vezi și: Cine are șanse să câștige Capitala? Dar sectoarele? - ANALIZA lui Piedone

Atanasiu a spus că premierul trebuie să ţină cont doar de faptul că guvernează ''în interesul poporului român'' atunci când va lua o decizie în ceea ce priveşte modalitatea de alegere a primarilor la scrutinul din luna iunie.

''Premierul trebuie să-şi aducă aminte că guvernează pentru poporul român şi în slujba poporului român şi trebuie să se gândească ce este mai bine pentru cetăţeanul României. Ce-i face mai bine democraţiei româneşti? Ca majoritatea să aleagă primarii şi minoritatea să se supună majorităţii sau o minoritate mai mare să facă o minoritate mai mică şi să avem primari aleşi cu 15-20-25%? După ce domnul Cioloş se va gândi ce-i face mai bine cetăţeanului român, eu sunt convins că va avea bărbăţia, în săptămâna asta care urmează, să dea la o parte interesele partidelor, să pună în faţă interesul cetăţeanului român şi să dea o ordonanţă de urgenţă sau să vină în faţa Parlamentului să-şi asume răspunderea pentru alegeri în două tururi de scrutin'', a mai spus Teodor Atanasiu.

În opinia sa, PSD se va prezenta în alegerile locale, chiar dacă desemnarea primarului se va face în două tururi de scrutin.

''Ne ameninţă domnul Dragnea că nu se prezintă la alegeri. Nu suntem atât de naivi să credem că românii vor scăpa aşa de uşor de psd-işti, prin neprezentare. Nu, o să-i batem în alegeri şi o să plece acasă învinşi, nu neînvinşi şi nepătaţi!'', a adăugat Atanasiu.

Prim-vicepreşedintele PNL a participat duminică, la Deva, alături de copreşedintele PNL Vasile Blaga şi alţi lideri importanţi ai partidului la prezentarea candidaţilor liberali în alegerile locale.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.