Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho vrea scurtarea mercato de vară

jose mourinho

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei Manchester United, s-a pronunțat vineri în favoarea unei scurtări a perioadei de transferuri în Campionatul de fotbal al Angliei, propunere ce va fi discutată de cluburile din Premier League la începutul lunii septembrie. "În calitate de antrenor și nu ca actor pe piață, eu aș prefera ca perioada de transferuri să se încheie mai rapid", a explicat antrenorul portughez într-o conferință de presă. "În acest mod, toată lumea ar ști care sunt jucătorii de care se poate dispune, iar transferurile ar trebui realizate mai devreme și nimeni nu ar mai aștepta ultima săptămână", a spus tehnicianul lusitan.

"Și dacă întrebarea este de a ști dacă suntem în pericol să pierdem jucători pentru că nu am închide perioada de transferuri în același timp cu alții, eu răspund cu o altă întrebare: câte cluburi din lume sunt capabile să cumpere cei mai buni jucători din Premier League?", s-a întrebat Mourinho. "Răspunsul este cât se poate de evident. Deci riscul este minim. Iar aceste mari cluburi trebuie să știe asta, dar, dacă nu mai putem cumpăra după 14 sau 15 august, de exemplu, nici nu mai vindem. Deci, dacă sunt interesați de un jucător din Premier League, ei vor trebui să se ocupe de asta înainte de data limită", a mai spus el, conform Agerpres.

Cluburile engleze intenționează să încheie perioada de transferuri înainte de debutul sezonului și nu la finele lunii august, după modelul restului Europei, a anunțat presa engleză. Propunerea va fi discutată în cadrul unei reuniuni a cluburilor din Premier League, pe 7 septembrie la Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.