Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii lui Șumudică anunță că pleacă ACASĂ

Astra Copenhaga

Un titular al Astrei şochează: Dacă echipa intră în insolvenţă, a doua zi plec acasă! Marius Şumudică nu crede într-un asemenea scenariu. Antrenorul giurgiuvenilor se bazează pe sumele de bani care vor intra în contul clubului în viitorul apropiat.

Scenariul intrării în insolvenţă este respins categoric de jucătorii Astrei. Aflat în ultimul sezon de activitate, Florin Lovin este tranşant în privinţa viitorului la echipa din Giurgiu.

"Eu, personal, dacă echipa intră în insolvenţă, a doua zi am plecat acasă. Nu pot accepta...Un club care a luat campionatul, a vândut 3-4 jucători, s-a calificat în Europa League şi a avut atâtea încasări să intre în insolvenţă. A doua zi vin cu actele şi am plecat acasă", a spus Lovin, pentru Digi Sport.

Citește și: CSM București a fost învinsă de Gyor, după ce a condus cu 5 goluri

Deşi Dragomir, fostul preşedinte al Ligii, a explicat ieri că nu există alt destin pentru Astra, în afara insolvenţei, Şumudică nu crede în această variantă.

"Nu cred să se întâmple asta la Astra, cel puşin nu acum. Din câte ştiu eu, datoriile sunt plătite la zi, sunt de venit bani din competiţiile europene, de la UEFA, bani din televiziune", a punctat tehnicianul, conform Digi Sport.

Astra a evitat depunctarea după ce jucătorii şi Şumudică au acceptat ca restanţele să le fie plătite atunci când banii de la UEFA vor intra în contul clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.