Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, afirmaţii GRAVE: Se poate retrage accesul la banii de la UE dacă se adoptă legile justiţiei / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Judecătoarea care l-a condamnat la 10 ani de puşcărie pe Dan Voiculescu în Dosarul ICA face afirmaţii şocante. Camelia Bogdan a spus la o dezbatere a Grupului pentru Dialog Social că România poate pierde banii din fondurile europene dacă legile justiţiei vor fi adoptate în această formă.

"Se poate retrage accesul la fondurile UE din cauza legilor justiției", a spus Camelia Bogdan care a continuat seria afirmaţiilor extrem de dure şi a spus că a denunţat mai multe fapte ale unor judecători, dar acestea nu au fost luate în seamă.
"O să prezint public după ce voi câştiga cazul meu. Eu cred că revolta e o forţă a creaţiei. M-am simţit foarte stăpână pe mine când am fost cercetată disciplinar. Un judecător când e supus unei cercetări disciplinare nu are nicio pârghie de apărare. Am vrut ca acest linşaj mediatic să se oprească. S-a refuzat investigarea unor anumite fapte.
Ce ar fi de făcut? Eu ca şi judecător nu am ezitat să aplic legea. Eu am fost cercetată, trasă la răspundere de anumiţi magistraţi pentru că am cerut să fie cercetaţi pentru că ar fi săvârşit în trecut infracţiuni.
Jurnaliştii o sechestrează pe vicepreşedintele Înaltei Curţi prin intermediul soţului ei. Acesta este acuzat că ar fi spălat bani", a mai dezvăluit Camelia Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.