Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre cazul lui Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea gânditor

Ultima zi a lunii ianuarie va fi una cu emoții pentru Liviu Dragnea! Potrivit România TV, judecătorii au stabilit data de 31 ianuarie drept termen de judecată în cel de-al doilea dosar în care este judecat liderul social-democraților.

Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și instigare la fals intelectual.

Liderul celui mai mare partid politic din România a fost din nou trimis în judecată de procurorii DNA. Liviu Dragnea, condamnat deja definitiv pentru fraudarea referendumului din 2012, organizat pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, este acum judecat pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.

Alături de el va lua loc în boxa acuzaților și fosta lui soție, Bombonica Prodana, acuzată de abuz în serviciu.

Conform procurorilor, „în perioada iulie 2006 – 2013, inculpata Floarea Alesu, la instigarea lui Liviu Dragnea, la acea vreme președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv președinte al organizației județene a unui partid politic, cu încălcarea atribuțiilor de serviciu, a dispus în mod ilegal menținerea în funcții și implicit plata drepturilor salariale pentru inculpatele Adriana Botorogeanu și Anisa Stoica, angajate în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.