Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecatorii din dosarul retrocedarilor, suspendati de CSM

decizie justitie

Judecatoarea din cadrul Tribunalului Brasov Adam Roxana Anca, sotia fostului deputat Ioan Adam si Ordog Lorand Andras, judecător în cadrul Tribunalului Covasna au fost suspendati din functie de catre CSM din cauza implicarii lor in dosarul retrocedarilor in care sunt urmariti penal Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam, Tudor Chiuariu si altii.

Potrivit DNA, judecătoarea Anca Adam de la Tribunalul Brașov l-a consiliat pe Sturdza în proces, iar Ordog Lorand Andras ar fi luat mita 10.000 de euro de la Ioan Adam.

În şedinţa din data de 26 ianuarie 2015, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcţie a doamnei Adam Roxana Anca, judecător în cadrul Tribunalului Braşov, precum şi a domnului Ordog Lorand Andras, judecător în cadrul Tribunalului Covasna, ca urmare a trimiterii în judecată pentru săvârşirea unor infracţiuni.

Hotărârile Secţiei pentru judecători a Consiliului au fost luate în temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi art. 62 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.