Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecatorii 'instruiti' de SRI (zvon) / FOTO

Judecatorii de la Cuurtea Suprema si nu numai ar avea parte de 'instruiri' direct de la SRI si nu prin deplasarea unor ofiteri la sediul ICCJ pentru un scurt training, ci prin participarea judecatorilor la sediul SRI pentru discutii formale si nu numai.

De exemplu, pe site-ul ICCJ sunt postate o serie de poze de la întâlniri dintre generalul SRI Dumitru Dumbravă şi judecatorii de mandate din România de la marile instanţe, informeaza Lumea Justitiei, citata de Antena 3.

Pe lângă discuţiile oficiale, la respectivele întâlniri mai au loc şi discuţii "off the record", spun surse citate de luju.ro.

Mai mult, generalul Dumbrava recunoaste ca exista SRI isi mentine interesul in cauzele penale pana la solutionarea cauzelor si sunt angrenati in acest efort alaturi de procurori si judecatori.

"Concret, daca in urma cu cativa ani consideram ca ne-am atins obiectivul odata cu sesizarea PNA, de exemplu, daca ulterior ne retrageam din campul tactic odata cu sesizarea instantei prin rechizitoriu, apreciind (naiv am putea spune acum) ca misiunea noastra a fost incheiata, in prezent ne mentinem interesul/atentia pana la solutionarea definitiva a fiecarei cauze. Aceasta maniera de lucru, in care suntem angrenati alaturi de procurori, politisti, judecatori, lucratori ai DGA ori ai altor structuri similare a scos la iveala punctual si aspecte care tin de coruptia sistemului judiciar, in limite care nu trebuie tolerate, dar nici exagerate", a spus Dumbrava intr-un interviu.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.