Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juncker, nevoit să plece URGENT din Parlamentul European: 'Trebuie să mă odihnesc un pic'. Ce a pățit șeful CE

Jean-Claude Juncker

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost nevoit să plece din Parlamentul European. El a spus că suferă de o sciatică extrem de dureroasă și regretă că nu mai poate sta în PE pentru a răspunde întrebărilor europarlamentarilor, potrivit DCnews.ro.

"Dragi colegi, m-am exprimat în discursul meu timp de o oră și ceva, dacă am măsurat bine. Nu a fost ușor pentru dumneavoastră, mie mi-a fost însă și mai greu pentru că sufăr de o sciatică extrem de dureroasă. Nu am cum să vă răspuns în amănunt pentru că trebuie să mă odihnesc un pic.

Bruxelles-ul reacționează după marele anunț făcut de Juncker privind organizarea unui summit UE la Sibiu: 'Numai vești bune pentru România'

Dar vă spun doar atât: ar fi înțelept ca acolo unde Comisia Europeană a întreprins deja inițiative, cei care au de făcut observații pe marginea acestora să ni se alăture pentru a putea, în sfârșit, legifera. În special în problemele speciale, Parlamentul a fost sesizat de o serie întreagă de probleme.

Nu pe umerii Comisiei ar trebui să aruncați răspunderea, ci gândiți-vă că Directiva pentru detașarea lucrătorilor a fost propusă, dar încă nu a fost analizată. Nu ați avea decât de câștigat de pe urma lecturii scrisorii de intenție pe care vicepreședinele Frans Timmermans și cu mine am transmis-o către președintele dumneavoastră. Veți găsi acolo descrierea amănunțită a intențiilor Comisiei Europene. Vom implica și Consiliul, dar și Parlamentul European astfel încât pe 24 octombrie, cel mai târziu, să adopăm programul de lucru al Comisiei, program care sper să însoțească ambițiile noastre, în mod armonios. (...) Vă mulțumesc foarte mult. Îmi cer iertare, dar trebuie să plec", a zis Jean-Claude Juncker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.