Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalist ameninţat cu bătaia de un jucător de la Steaua: 'O să-ți sparg botul!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua Nicolae Dică

Jurnalistul Adrei Crăiţoiu, reprezentantul Gazetei Sporturilor la meciul FCSB - Plzen, a fost sunat de un jucător al Stelei şi ameninţat cu bătaia. Fotbalistul Gabriel Enache a fost deranjat de întrebările jurnalistului, adresate patronului și antrenorului, care-l vizau în mod direct, aşa că a pus mâna pe telefonul iubitei şi l-a sunat pe reporter.

Vezi şi: Procurorul general pune paie pe foc: REPLICĂ pentru Comisia de anchetă privind alegerile din 2009

Marți seară, la finalul partidei dintre FCSB și Viktoria Plzen, jurnalistul GSP l-a întrebat pe Becali în fața tribunei oficiale: "Nu e ciudat că Enache joacă fundaș dreapta, deși nu e fundaș dreapta, iar Morais, mijlocaș central, deși nu e mijlocaș central?". Pe moment, patronul echipei n-a răspuns la întrebare, dar a făcut-o la scurt timp în direct la DigiSport. Întrebarea i-a fost adresată și lui Nicolae Dică în cadrul conferinței de presă. Tehnicianul a răspuns clam și a argument decizia pe care a luat-o în cazul fundașului de 26 de ani. Conferința s-a terminat la 22:59, iar Dică și jucătorii au plecat împreună de la Arena Națională.

La 37 de minute de la finalul conferinței, unul dintre fotbaliștii vicecampioanei, vizat de întrebările jurnalistului GSP, a sunat pe telefonul reporterului. Convorbirea a durat un pic mai mult de un minut, fiind mai degrabă un monolog al jucătorului plin de amenințări, potrivit gsp.ro.

"Auzi, mă. O să-ți sparg botul ăla. Să te ferești de mine! (...) Să nu mai dai ochii cu mine niciodată în viața ta. O să vezi tu cine sunt eu cu adevărat. O să-ți sparg botul ăla, o să vezi!", au fost cuvintele fotbalistului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.