Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalist rupt în bătaie, a ripostat cu un pistol

pumn iresponsabil

Caz uluitor petrecut în România. Vineri spre sâmbătă noapte, în jurul orei 03:00, un interlop pe nume Szijgyarto a bătut cu bestialitate pe jurnalistul Szoke Laszlo, redactorul șef la cotidianul Udvarhelyi Híradó din Odorheiu Secuiesc, pentru că acesta a dezvăluit în presa locală unele fapte reprobabile produse de gruparea din care face parte Szijgyarto.

Citeşte şi: Cazul acoperiţilor din Justiţie continuă: Ce spune şefa ICCJ

Incidentul s-a produs într-un local din centrul orașului Odorheiu Secuiesc. Inițial, jurnalistul nu a ripostat deși a fost efectiv călcat în picioare, dar după ce s-a ridicat și începea să își revină, interlopul s-a întors și l-a atacat din nou cu pumnii și picioarele, jurnalistul maghiar neavând altă soluție decât să se apere folosind un pistol cu bile de cauciuc pe care îl deținea legal în scop de autoapărare. Este foarte grav ce se întâmplă în zona unde maghiarii sunt majoritari, mai ales că acesta nu este primul incident în care interlopii maghiari își fac singuri dreptate, poliția și autoritățile române având o atitudine nepermis de îngăduitoare.

Citeşte şi: Cazul Cluj Napoca se repetă: Un nou avion a ieşit de pe pistă din cauza zăpezii / VIDEO

Vom urmări îndeaproape acest caz al jurnalistului bătut de interlopi la Odorheiu Secuiesc și sperăm ca ceilalți jurnaliști români să nu țină cont de faptul că e vorba de un ziarist maghiar și să fie alături de acesta pentru că nu este normal ca un jurnalist să fie bătut de cei despre care a scris, anunţă ziarharghita.

Citeşte şi: SCANDAL monstru în Uniunea Europeană: Se cere excluderea unei ţări

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.