Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista atacată de Gabriel Oprea răspunde: Emilia Șercan anunță cine o plătește

image-2014-11-18-18600405-70-gabriel-oprea

Gabriel Oprea a lansat acuzații grave la adresa jurnalistei Emilia Șercan. Fostul vicepremier crede că Șercan scrie atacuri și dezvăluiri despre el la comandă, aceasta fiind plătită de un adversar al omului care are dosare penale la DNA. Șercan îi răspunde lui Oprea și îi spune de unde are bani.

”De fiecare data cand am scris despre Gabriel Oprea l-am sunat, i-am dat sms si, suplimentar, i-am cerut un punct de vedere prin biroul de presa al Ministerului de Interne. Niciodata nu a raspuns. In schimb, vorbeste acum. Vorbeste acum acuzandu-ma pe mine si pe Ovidiu ca am fi platiti ca sa il atacam. Probabil suntem platiti de serviciile alea secrete straine care il urmareau astfel ca a fost nevoit sa cumpere din banii DIPI o limuzina sa se fereasca de "filajul" la care era supus. La restaurant, la Stejarii si la coafor.

Citește și: O profesoară a fost ruptă în bătaie, în curtea școlii, în fața elevilor, de iubitul gelos, profesor și el / VIDEO

Gabriel Oprea zice ca eu si cu Ovidiu Vanghele ne-am simtit cu "musca pe caciula" cand a acuzat public "doi ziaristi" care scriu la comanda. Nu suntem doi, suntem trei, mai scrie despre el si Ana Poenariu. Eu, despre plagiatele si impostura sa academica, Ovidiu si Ana, despre afacerile sale suspecte. Si da, suntem doar trei oameni care am indraznit sa scriem in ultimul an despre Oprea pentru ca restul presei a fost cumparata sau blocata. Sa spuna Gabriel Oprea care este legatura pe care o are cu faptul ca am fost interzisa la un post TV acum un an, de exemplu.

PS. Daca tot este interesat dom' general-academician cine ma plateste, ii raspund ca Universitatea din Bucuresti, acolo unde sunt lector universitar.”, e mesajul profesoarei de pe Facebook.

Citește și: S-a descoperit ce se întâmplă în creierul celui care crede în Dumnezeu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.