Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista care a lovit migranţi a fost CONDAMNATĂ în Ungaria - VIDEO

Jurnalista din Ungaria filmată în timp ce lovea şi punea piedică unor migranţi care fugeau de poliţie în septembrie 2015 la graniţa cu Serbia a fost condamnată joi la trei ani de închisoare cu suspendare, informează site-ul Index.hu, preluat de Reuters, potrivit agerpres.

Jurnalista Petra Laszlo a fost concediată în 2015 de la postul de televiziune N1TV unde era angajată după difuzarea unei înregistrări video în care aceasta apare, cu camera pe umăr, punând piedică unui bărbat care fugea cu un copil în braţe şi, într-un incident separat, lovind cu piciorul o fetiţă.

Citeşte şi: Instalarea lui Trump la Casa Albă aduce NORI NEGRI peste Balcani

Incidentul a avut loc la Roszke, lângă frontiera cu Serbia, în sudul Ungariei, unde sute de migranţi au forţat un cordon al poliţiei.

Index.hu a informat joi seara că o instanţă din oraşul Szeged, lângă graniţa cu Serbia, a găsit-o vinovată pe Petra Laszlo de comportament turbulent după ce ea a depus mărturie într-o audiere prin videoconferinţă. Potrivit sursei citate, Laszlo a spus că a contestat sentinţa.

Procurorii au declarat anterior că nu există motive pentru ca Laszlo să fie condamnată pentru acţiuni motivate de ură rasială.

Sute de mii de migranţi care au fugit de război şi de sărăcie din Orientul Mijlociu şi Africa au trecut prin Balcani şi Ungaria în 2015, în drumul lor spre vestul Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.