Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista Magda Vasiliu îl trage de mânecă pe ministrul Sănătății: 'Numai mâine nu-i poimâine și au trecut cele două săptămâni'

digi24.ro
magda vasiliu

Magda Vasiliu, prezentatoarea ştirilor Prima TV al cărei băieţel a fost diagnosticat cu cancer, îi reaminteşte ministrului Sănătăţii că mai sunt doar două zile până la împlinirea termenului de două săptămâni acordat de prim-ministrul Mihai Tudose pentru un proiect de debirocratizare.

Începe RĂZBOIUL? Coreea de Nord reacționează VIOLENT după amenințările SUA. Planul 'diabolic' al lui Kim Jong-Un


„Numai mâine nu-i poimâine... şi au trecut cele două săptămâni acordate Ministerului Sănătăţii pentru un proiect de debirocratizare. Aştept cumva cu sufletul la gură să văd cât suflet şi mai ales, câtă responsabilitate şi conştiinţă au cei responsabili. În aceste zile, doar la Roma sunt zeci de români veniţi cu copiii la tratament. Cei mai mulţi mi-au spus că sunt la Roma prin «mila sau înţelegerea angajatorului», pentru că soluţii pentru ei, odată plecaţi din România, nu există. Nu mai vorbesc de aberaţia cu vârsta copilului. La 6 ani şi 11 luni, mama poate sta în concediu cu el, la 7 ani şi o zi, nu se mai poate. Sunt aici fundaţii care evident că ajută, DAR PE BANI!! E o afacere şi asta, în bunul stil românesc. Ştiaţi că sunt mame din Timişoara care erau trimise să cumpere ace de seringă sau Betadină? Şi asta nu-i nimic. Din păcate, nu cunosc poveştile tuturor, dar vreau să le transmit celor responsabili că pentru copiii bolnavi de cancer timpul curge altfel şi într-o singură direcţie. Nu vreau vâlvă şi nici focuri de paie. Cu siguranţă, dacă nu aveam sprijinul, îndemnurile şi luciditatea soţului meu, Cosmin Stoian, nu-mi găseam forţa unei expuneri publice, mai ales că e vorba de copilul meu. Dar el mi-a spus, nu o dată, că pot vorbi în numele altor mame care-şi stăpânesc lacrimile pentru a le zâmbi, cu greu, copiilor lor bolnavi. Deci, să se facă joi", a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Amintim că premierul Mihai Tudose i-a cerut, la sfârşitul lunii iulie, ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, ca în cel mult două săptămâni să vină cu un proiect prin care să fie debirocratizat sistemul de sănătate, făcând referire la cazul Magdei Vasiliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.