Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistă româncă, mărturii terifiante despre incendiul din Dubai

Jurnalista româncă Marta Uşurelu povesteşte clipele de groază prin care a trecut în Dubai, în timpul incendiului de la Hotelul Burj Khalifa. Mărturiile acesteia exprimă spaima şi haosul creat de incendiul de amploare care a avut loc joi, 31 decembrie.

"Pregateam masa si ne bucuram ca stam in Dubai, la o prietena, chiar langa Burj Khalifa si ca vom vedea artificiile de pe terasa proprie. Apreciam incantati ca nu trebuie sa plecam nicaieri si ca vom petrece un revelion frumos, fara sa alergam dupa taxiuri. Am auzit strigate. Si, ceva foarte ciudat, parea ca ploua cu grindina. Am iesit in fata casei ca sa vedem ce se intampla. Cladirea de langa noi ardea ca o vapaie. Alarma a inceput sa sune. Tarziu, ma gandesc acum. Prea tarziu tinand cont ca focul se intinsese peste 20 de etaje. 'Trebuie sa plecam!' am strigat. 'Pasapoartele, unde sunt?' intrebam disperati. Am reusit sa fugim cu telefoanele, pasapoartele si cate o geaca. Cadeau bucati, din cladirea in flacari, peste noi. Ningea cu cenusa, ca la o eruptie vulcanica. Toata lumea tipa. Politistii strigau sa fugim cat mai departe", scrie jurnalista pe blog.

Vezi şi: Incendiu violent în Dubai: Zgârie-nori cuprins de flăcări / FOTO UPDATE

Jurnalista povesteşte că în haosul creat toată lumea fugea cât mai departe de clădirea care trosnea.

"Focul se intindea cu repeziciune. Noi nu stiam incotro s-o luam. Ne-am oprit undeva, departe. Ne uitam ingroziti inapoi. Ma temeam sa nu cada. Daca la inceput toata lumea tipa si alerga, acum era liniste. Oamenii veniti in centru pentru artificii se uitau ca la spectacol si faceau poze. Multi isi faceau selfieuri. Nimeni nu ne anunta nimic. Am cautat sa cumparam apa. Si un loc cu wi-fi", mai povesteşte Marta Uşurelu.

Românca mai relatează faptul că spectacolul de artificii nu a fost anulat din cauza incendiului.

Vezi şi: MAE: Niciun român printre victimele incendiului din Dubai

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.