Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după 0-0 la Barcelona

Juventus

FC Barcelona nu a reușit un nou miracol, iar Juventus Torino s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după 0-0 pe Camp Nou, în manșa secundă a sferturilor.

Juventus a acces în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a remizat pe terenul Barcelonei, scor 0-0, securizându-și astfel victoria categorică obținută în meciul tur, când s-a impus cu 3-0, potrivit gsp.ro.

Catalanii au atacat furibund pe toată durata meciului, însă s-au izbit de defensiva indestructibilă a torinezilor și de o nouă serie de intervenții inspirate ale goalkeeper-ului Buffon.

Barcelona părăsește astfel competiția, nereușind să mai repete revenirea de senzație din meciul cu PSG, când s-a impus cu 6-1 după ce fusese învinsă cu 0-4 în tur.

Juventus se califică în cea de-a doua finală a Ligii din ultimii trei ani, după ce a pierdut finala din 2015 chiar în fața Barcelonei, scor 1-2.

Barcelona părăsește competiția în sferturi, fiind pentru cel de-al doilea an la rând când nu reușește să acceadă în penultimul act al Ligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.