Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Keșeru e de NEOPRIT în Bulgaria, însă nu-l CONVINGE pe Daum

www.digisport.ro
Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru (29 de ani) pare de neoprit în acest moment. Atacantul român, care nu a fost selecționat de Christoph Daum pentru partida cu Polonia, din preliminariile Cupei Mondiale din Rusia, a marcat în ultimele 7 zile nu mai puțin de șapte goluri. Azi a reuşit o triplă în confruntarea de la Dunav 2010, scor 5-3 pentru campioana Bulgariei.

În meciul de campionat de astăzi, contra celor de la Dunav 2010, locul 5 înaintea acestei etape, Keșeru a reuşit o "triplă", spre deosebire de precedenetele două partide jucate în tricoul campioanei de la sud de Dunăre, când punctase de câte două ori.

Ex-stelistul a punctat de două ori în numai 15 minute (5 și 30) și a reușit să-și aducă echipa în avantaj, asta după ce gazdele au fost cele care au deschis scorul prin Budinov (14). El şi-a desăvârşit opera cu un sfert de oră înainte de final, când a punctat pentru 4-3.

Citește și: Jucătorii lui Șumudică anunță că pleacă ACASĂ

Keșeru a mai înscris și etapa trecută, contra celor de la Lokomotiv Gorna, scor 4-0, precum și în Cupa Bulgariei, 4-0 cu Montana, în deplasare, astfel că a ajuns la 7 goluri înscrise în doar 7 zile, anunță Digi Sport.

9 goluri a strâns deja Keşeru în actuala stagiune din Bulgaria, fiind golgheterul la zi al campionatului. Asta în ciuda faptului că în primele partide a fost o soluţie doar pentru finalurile de meci

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.