Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, ASIGURĂRI în scandalul Deveselu: 'Nu trebuie să intre nimeni în panică...'

captura youtube
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis vine cu asigurări în scandalul iscat în jurul bazei de la Deveselu. În cadrul conferinţei comune susţinute alături de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, şeful statului a susţinut că situaţia este excelentă, iar programul merge conform planificării.

Citeşte şi: Dragnea, dezvăluiri despre relaţia cu Iohannis: 'Ne-am dorit să discutăm...'

"A fost prost inteleasa. Vreau sa clarific. Programul de la Deveselu merge inainte cum a fost planificat. Esenta programului e planificata, programata. Au fost membri din diferite forte armate care au vrut sa se discute daca e nevoie de o aparare suplimentara a facilitatii, deci nu nucleul. Trebuie studiat, pentru ca facilitati care nu fac parte din nucleu pot ridica noi temeri, ori asa ceva nu se poate discuta in cateva luni de zile. Asta a fost discutia in SUA: sa nu se faca in mare viteza. Concluzia e: programul Deveselu functioneaza conform planului. Facilitati suplimentare trebuie mai bine studiate inainte sa fie implementate. Cred ca am fost clar. Nu trebuie sa intre nimeni in panica, situatia de la Deveselu este excelenta.", a declarat Klaus Iohannis într-o conferinţă de presă.

Scandalul s-a declanşat după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora Statele Unite ale Americii ar intenţiona să limiteze bugetul alocat sistemului Aegis Ashore de la baza militară americană de la Deveselu.

Citeşte şi: Daniel Dragomir RUPE TĂCEREA: Dezvăluiri BOMBĂ despre implicarea SERVICIILOR. Ce spune colonelul despre SRI şi moartea lui Adamescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.