Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Klaus Iohannis a bătut cu pumnul în masă, în ședința de Guvern: NU amnistie și grațiere

Klaus Iohannis Sorin Grindeanu guvern

Președintele Klaus Iohannis participă la ședința de Guvern și prezidează această ședință. Iohannis susține că a discutat cu Sorin Grindeanu și că nu vom avea pe ordinea de zi a ședinței de Guvern amnistia și grațierea.

UPDATE - vezi și DOCUMENTE Proiectul de Lege a Grațierii + Motivația

Citește și: Iohannis, la Palatul Victoria. Discuții în trei în biroul lui Grindeanu

Citește și: PSD, reacție DURĂ după ce Iohannis a anunțat că va prezida ședința de Guvern

”Este prima dată când particip la o ședință de Guvern.

Am decis, în această dimineață, să fac o vizită domnului prim-ministru. Am avut o discuție foarte aplicată, foarte serioasă și cu concluzii consensuale. Cu această ocazie, dați-mi voie să vă spun că sunt foarte mulțumit de felul în care vă faceți cu toții datoria și pentru mine este o onoare să mă aflu, astăzi, alături de dumneavoastră.

În ce privește concluziile avute cu domnul prim-ministru, îl voi lăsa pe dumnealui să detalizeze”, a declarat Klaus Iohannis, la începutul ședinței de Guvern.

”Cunoașteți cu siguranță povestea că este un elefant în încăpere. Ei bine, sunt doi elefanți în această încăpere și evident că am discutat cu premierul despre subiectul amnistiei, dar și despre modificarea Codurilor Penale.

Domnia sa mi-a spus că discuția deja avusese loc cu anumiți colegi din Guvern și că nu va fi pusă pe ordinea de zi o Hotărâre care privește amnistia sau grațierea.

S-a angajat ca aceste chestiuni să nu fie băgate peste noapte în nicio ședință de Guvern (...) primul ministru mi-a promis transparență, adică să fie date spre consultare publică instituțiilor din domeniul justiției CSM, asociații ale magistraților, dar mai ales spre consultarea opiniei publice, care este foarte interesată de acest subiect.

Repet, înainte să ajung eu la Guvern domnul prim-ministru analizase cu maximă atenție aceste subiecte și a decis că nu vor fi introduse pe ordinea de zi”, a mai spus Klaus Iohannis, în ședința de Guvern.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.