Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, a doua mare realizare de când este preşedinte ales

iohannis_protv3

După ce a fost ales preşedinte al României, succesele se ţin lanţ pentru Klaus Iohannis. În primele zile după alegeri, acesta a devenit cel mai popular politician european pe Facebook. Duminică, 23 noiembrie, noul preşedinte a primit şi trofeul pentru cel mai de succes autor de Târgul de Carte Gaudeamus.

Volumul autobiografic al lui Iohannis, "Pas cu pas", a fost desemnată, prin votul publicului, cea mai râvnită carte de la Târgul Gaudeamus. Curtea Veche a anunţat un nou tiraj al volumului, care se vinde ca pâinea caldă. Anul acesta, târgul a strâns peste 115.000 de vizitatori.

Preşedintele ales şi-a manifestat bucuria pentru noua reuşită, pe pagina de Facebook. "Sunt extrem de bucuros! Tocmai am primit vestea că "Pas cu pas" a fost declarată, prin votul publicului, cea mai râvnită carte a târgului Gaudeamus! Vă mulțumesc tuturor, e din nou victoria voastră și vă promit că, în anii următori, România lucrului bine făcut va bate noi și noi recorduri! Vom face din România noastră o lume mai bună!", a scris Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.