Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a fost atacat dur de fani. Ce i s-a întâmplat președintelui pe Internet

iohannis cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a lăudat SRI-ul în scandalul dezinfectanților diluați, spunând că e convins, din propria experiență, că Serviciul și-a făcut datoria, dar cei care au greșit sunt chiar instituțiile și șefii care le conduc și au primit informările secrete. Numai că președintele pare să nu mai fie pe placul internauților. Iohannis a postat mesajul pe pagina sa de socializare, unde au curs criticile. Atacul violent din mediul virtual nu e nou pentru președinte. El a început când a ținut partea Antena 3 în conflictul cu ANAF.

Iată câteva mesaje dure la adresa lui Klaus Iohannis:

Citește și: ȘOCANT Angajații unei fabrici dezgheață carnea de pui cu…picioarele / VIDEO

”Conferința de presă a Președintelui = conferință DILUATĂ, în fond și formă:

- Nu s-a aflat nimic concret referitor la problemele actuale din sistemul sanitar, nici măcar dacă a fost informat sau nu ...

- În ceea ce privește forma monologului prezidențial și mai ales răspunsurile se pot caracteriza în ansamblu că au fost ”sublime ...”

”Trebuie să apreciez în sens pozitiv ...” - În lumea lui KWI se poate aprecia și negativ?????

”În momentul în care primim informări, noi le citim şi ne considerăm informaţi. ...” - Cine noi??? Câți sunteți Klaus, Werner și Iohannis , Președintele României? Ce bine că știți să citiți , că așa vă considerați informați .... Și ce-i cu asta? Cu ce mă încântă pe mine că Președintele este informat, dacă NU FACE NIMIC, dacă NU REACȚIONEAZĂ????

”Nu am avut impresia ca SRI a acoperit informatii. SRI produce ce se numeste informatie” - Președintele KWI are și se bazează pe impresii. Cum adică SRI PRODUCE informații ??? -Adică le inventează? - Datoria SRI-ului este să AFLE, ADUNE, ACUMULEZE, SINTETIZEZE informații!!! În fine greu cu limba, dacă Mihalache nu îi mai scrie !

"Fiindcă aceasta este experiența mea, că SRI-ul își face treaba și sunt anumite instituții care nu iși fac treaba. .. Eu vorbesc din proprie experiență” - Și atenție, în limba română, „a-ți face treaba” mică sau mare, termen frecvent folosit de Iohannis, are o conotație fiziologică, așa că sugerez folosirea unor termeni adecvați limbajului prezidențial: a-ți face datoria, a-ți îndeplini sarcinile de serviciu, a respecta un protocol, o lege, a-ți îndeplini îndatoririle legale .... Stupid question: Care este experiența lui KWI cu SRI??? A lucrat sau lucrează în cadrul SRI Herr KWI???”, scrie unul dintre fanii președintelui.

Citește și: Un jurnalist și-a ucis iubita, psiholog, într-un ciudat act sexual

Un alt fan care i-a dat like paginii scrie: ”Asa m-am saturat de vorbe, am impresia ca sunteti toti o apa si un pamant... sa vina un jurnalist sa descopere ca in spitale medicii folosesc dezinfectante diluate de mii de ori? sa nu va vina sa credeti ca un jurnalist va da totul pe tava si mai ales ca a facut publice aceste date ( respect d-lui Tolontan ). Nu stiu daca mi am pierdut recent un parinte din cauza septicemiei sau poate chiar a luat un virus ( asta s-a intamplat in spitalul judetean din sibiu... d-voastra ati condus acel oras atatia ani si spitalul arata groaznic). Asa m-am saturat de tot politicul, de vorbe goale spuse din spatele unui costum negru... faceti odata ceva bun pt oameni pt ca aveti toate instrumentele si parghiile necesare...”

Un alt mesaj critic este și acesta: "Iohannis: SRI şi-a făcut datoria, unii demnitari nu au citit cu atenţie notele SRI sau le-au ignorat." (sursa: ZF.ro). Cine sunt acei demnitari d-le presedinte, cu nume si prenume, pentru ca in aceasta situatie vorbim de viata sau de moartea unor oameni nevinovati si incapabili sa-si poata apara sanatatea. Cine raspunde pentru moartea lor si tragedia familiilor. Poate nu intelegeti ca sanatatea publica a cetatenilor este o problema ce tine de securitatea nationala, problema care ar fi trebuit sa intre in atentia dvs. ca presedinte al CSAT. Care este ultima informare primita de dvs. la care i-ati dat importanta cuvenita. Deoarece ma indoiesc de faptul ca SRI-ul a informat numai fosti demnitari si pe dvs. de un an si jumatate, NU. Asta ar fi trebuit sa raspundeti azi la intrebarile jurnalistilor.”

Citește și: A fost făcută prima grefă de penis din SUA / VIDEO

La fel de critic e și un alt fan al președintelui: ”eu propun sa nu vi se mai trimita informari....e pacat sa citeasca atat de mult consilierii Dvs doar pentru a fi mai bine informati. (!) emoticon smile ... presupun ca sunteti foarte ocupat cu planificarile plecarilor in weekend la Sibiu sau in lume si nu cred ca mai aveti nevoie de niste informatii inutile.....Va rog in CSAT-ul urmator, planificat atat cat ati putut Dvs de urgent pentru problema sanatatii natiei -ea fiind o prioritate , bineinteles, pe care presupun ca ati observat-o cu un pic de ingrijorare sa cereti SRI-ului sa informeze pe cele 16 milioane de locuitori care au ce face cu aceste informari... - sa-si caute un cosciug... sa-si cumpere haine... sa nu moara oamenii nepregatiti.........”

Alții spun că vorbele lui Iohannis sunt minciuni. ”Praf in ochi ca nu se pot desecretiza ....chiar credeti ca suntem un popor de retarzi?

Cat timp mai trebuie sa ne uitam cum ne mor copii,parintii,bunicii....toti sunteti legati prin caracatita coruptiei unul de altul si nu va pasa decat de voi si de acolitii vostri.

Scarbos,strigator la cer...nu ne mai batjocoriti ca o sa vina ziua in care o sa platiti!!!”

Citește și: VIDEO O interpretă de muzică populară a ucis o femeie într-un accident rutier: Ea a fost transportată la spital

Un alt internaut crede că Iohannis pasează răspunderea. ”Asa dl presedite pasați obligațiile de la un minister la altul .așa sa făcut de la revoluție si pina in ziua de azi.bravo dumneavoastră si parlamentarilor cu lefuri de zeci de mii de roni. Da, foarte frumos scris.. "pacientul trebuie sa fie în centrul sistemului, cei vinovați sa fie pedepsiți", "nepăsarea și corupția în sistemului de sănătate publica au consecințe dramatice", se vede clar ca sunt consecințe dramatice, și cel mai grav, SE SIMTE! cei care sunt victime, simt pe pielea lor.. Sa vedem, în cat timp vor ajunge în închisoare cei vinovați? Și.. Cat vor sta?mor oamenii din cauza unor tâmpiți!! RUȘINE!!!!!!”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.