Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a SEMNAT decretul: veste URIAȘĂ pentru toți elevii de liceu

klaus iohannis semneaza decrete

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr. 69/2016 pentru completarea art. 84 din Legea Educaţiei şi a art. 45 din Legea serviciilor de transport public local nr. 92/2007, precum şi pentru abrogarea art. 15 din OG nr. 29/2013 privind reglementarea unor măsuri bugetare.

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 28 septembrie a.c., următoarele decrete:

  • Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 69/2016 pentru completarea art. 84 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 şi a art. 45 din Legea serviciilor de transport public local nr. 92/2007, precum şi pentru abrogarea art. 15 din Ordonanţa Guvernului nr. 29/2013 privind reglementarea unor măsuri bugetare;
  • Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 465 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal”, arată Administrația Prezidențială.


Legea prevede decontarea navetei şcolare, din bugetul Ministerului Educaţiei Naţionale, şi pentru elevii de nivel liceal care nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu la filiera, profilul sau specializarea solicitată. 

Potrivit actului normativ, decontarea se va putea face fie prin unităţile de învăţământ la care aceştia sunt şcolarizaţi, pe bază de abonament, în limita a 50 km, fie prin asigurarea unei sume ce reprezintă contravaloarea a 8 călătorii dus-întors pe semestru, dacă locuiesc la internat sau în gazdă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.