Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a SEMNAT: Legea inițiată de PSD a fost PROMULGATĂ

iohannis birou semneaza

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind industria naţională de apărare, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

În octombrie, Senatul a adoptat, în calitate de Cameră decizională, Legea privind industria naţională de apărare, prin care se stabileşte că obiectivele referitoare la protejarea intereselor naţionale de apărare se realizează prin susţinerea efortului de înzestrare a instituţiilor din cadrul forţelor sistemului de apărare.

Citește și: Cât a dat un MILIONAR pe chiloții amantei lui Adolf Hitler, Eva Braun, la o licitație / FOTO

Potrivit raportului Comisiilor de resort ale Senatului, însuşit de plen, propunerea legislativă are ca obiect crearea cadrului legal privind industria naţională de apărare, reglementându-se organizarea sectorului pe domenii de activitate strategice, restructurarea şi regruparea de capacităţi, stimularea investiţiilor, creşterea competitivităţii şi diversificarea produselor specifice domeniului, precum şi participarea la activităţile industriei europene de apărare.

Actul normativ a fost iniţiat de parlamentarii PSD, Titus Corlăţean - senator, Ion Mocioalcă şi Niţă Constantin - deputaţi.

Citește și: Robert de Niro îi cere lui Barack Obama să-l bată pe Donald Trump și anunță că se mută în Italia / VIDEO

Tot luni, şeful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind respingerea OUG nr. 51/2014 pentru modificarea şi completarea OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.